Licht donker en details schilderen als onderlaag voor krant artikelen

Licht donker en details schilderen als onderlaag voor krant artikelen

Licht, donker en details schilderen als onderlaag voor krant artikelen

OP DE EZEL – WEEK 36

 

Licht, donker en details schilderen als onderlaag voor krant artikelen

 

In dit schilderij verwerk ik krant artikelen in tulp vorm. Vorige week heb ik daarvoor de basislaag geschilderd. Nu ga ik verder met de onderlaag voor zowel details van de afbeeldingen als licht en donker verhoudingen. Aan de hand van de digitale uitwerking van de eerder gefabriceerde modellen schilder ik in monotone tinten de inhoud van de krant artikelen.

Wanneer de laag goed gedroogd is zal ik de kleurnuances schilderen omdat ik uitga van een moderne krant (in full colour) met weliswaar enkele oude meesters als onderwerp voor de artikelen.