Schilderij ‘Stoppelklei’ klaar voor transport

Schilderij ‘Stoppelklei’ klaar voor transport

Schilderij ‘Stoppelklei’ klaar voor transport

OP DE EZEL – WEEK 43

Vandaag heb ik het schilderij ‘Stoppelklei’ klaargemaakt voor een leaseovereenkomst. Prachtig dat het initiatief voor IJM gewaardeerd wordt en natuurlijk blij dat dit schilderij een mooie plek krijgt aan de muur. Stoppelklei is een vrij recent schilderij, de olieverf nog vers op het linnen, maar het kan in noppenfolie veilig getransporteerd worden. Ondertussen werk ik ook verder aan het schilderij dat ik in week 39 al besprak in mijn blog. Dit schilderij heb ik even laten rusten en in de tussentijd was ik druk met de voorbereidende schetsen voor een ander, nieuw schilderij, zie artikelen week 41/42. Genoeg inspiratie dus en enthousiasme voor meer mooie dingen.