Vonx Atelier nu ook op Instagram: #vonx_atelier

Vonx Atelier nu ook op Instagram: #vonx_atelier

Vonx Atelier nu ook op Instagram: #vonx_atelier

OP DE EZEL – WEEK 6

 

Vonx Atelier nu ook op Instagram

 

Afgelopen week ben ik druk bezig geweest met het lanceren van Vonx Atelier op Instagram: #vonx_atelier. Op dit account plaats ik naast alle werken van Jimo en FRME ook leuke ‘making-of’ filmpjes. Hierop is te zien met welke stappen ieder schilderij is opgebouwd tot het eindresultaat dat op deze site staat. Ook kun je ‘mijn verhaal’ volgen: flitsen van mijn dagelijks schilderen, schetsen of ontwerpen en het maken van de ‘making-of’ video’s. Kortom, de meest actuele beelden en berichten van Vonx Atelier staan nu op Instagram. Met deze blog kom ik natuurlijk gewoon wekelijks in de lucht met kleine achtergrondverhalen.